Nieuwe BlokhutDe 'nieuwe blokhut' is de hoofdaccommodatie van onze groep. Er is een grote ruimte met twee buitendeuren. Het sanitair, de keuken en het stafhok zijn vanuit de grote ruimte te bereiken. In het stafhok staat een tafel met stoelen. In de keuken is bergruimte, een koelkast en een gastoestel beschikbaar.
De sanitaire ruimte bestaat uit twee toiletten, een grote wasbak en invalide toilet met douche. De blokhut is geschikt voor +/- 40 personen. Tevens is er een openhaard aanwezig.

In de blokhut zijn 40 stoelen en 6 tafels beschikbaar.

Op het terrein rondom de blokhut is genoeg verlichting aanwezig. Op hetzelfde terrein staat ook onze 'oude blokhut'. Het terrein van onze blokhutten is omheind met een hekwerk. Parkeren van auto's kan buiten het scoutingterrein; hier is voldoende parkeerruimte aanwezig. Er is geen parkeergelegenheid binnen de poort (i.v.m. toegankelijkheid voor brandweer en ambulance).
Binnen het terrein is ook een kampvuurkuil met voldoende zitplaatsen.

 

  • Voor meer informatie over het huren van de blokhut kijkt u op: Verhuur blokhut.

 


Foto's Nieuwe blokhut:

 

Nieuwe blokhut Nieuwe blokhut

Nieuwe blokhut keuken Nieuwe blokhut zaal

 

 


Omgeving blokhutten St Jorispad

 

De oude en nieuwe blokhut liggen bij elkaar op hetzelfde terrein. Beide liggen in een afgezet gedeelte van het bos, waar ook een speciaal aangelegde kampvuurkuil is.

Bij deze twee blokhutten hebben we ook een bos liggen. In dit bosje spelen onze eigen groepen meestal de bosspelen.
Aan de overkant van de straat is een natuurgebiedje, 'de Valendriese Heuvels'.