Omschrijving ScoutingArk

ScoutingArk is een drijvende accommodatie, gelegen in een prachtige groene omgeving in de Oude Maasarm nabij Niftrik (Wijchen). De indeling van de ScoutingArk is multifunctioneel en bijzonder sfeervol met uniek uitzicht over het water. Vanuit de ScoutingArk is er direct toegang tot het zeilwater Loonse Waard (ca 45 hectare) en de rivier de Maas. De accommodatie beschikt over een eigen voorterrein met parkeerplaatsen voor fiets en auto. Ook is er een speelveld direct aan het water. Het voorterrein is deels afsluitbaar en is voorzien van vlaggenmast. De omgeving biedt diverse mogelijkheden om te wandelen en te struinen door de groene uiterwaarden van de Maas.

Indeling ScoutingArk

• 1 verblijfsruimte van 6 x 5 meter
  • 1 verblijfsruimte / slaapzaal van 8 x 5,5 meter (ong. 28 slaapplaatsen)(geen bedden of slaapmatjes)
  • 1 buitenterras van 4 x 5,5 meter
  • 1 keuken; 4 x 3 meter; aanrecht, koelkast, gasfornuis, afzuigkap (geen keukeninventaris aawezig)
  • 1 sanitairruimte met 2 toiletten, 1 douche en 1 wasbak met 3 kranen
  • 1 stafruimte; 4 x 5 meter met balkon
  • 1 werkplaats en materiaalopslag (worden niet verhuurd)

In de ScoutingArk zijn voldoende stoelen en tafels aanwezig.
De ScoutingArk is bereikbaar via een loopsteiger. In de Ark zijn de diverse ruimtes bereikbaar met trappen, (dus voor mindervaliden niet zo geschikt). De ScoutingArk beschikt over telefoon en WIFI.

Onze groepen hebben tijdens het verhuur hun normale bijeenkomsten op de ScoutingArk.
Dit betekent op de zaterdag van 10 tot 12 uur; van 13.30 tot 16.30 uur en op de zaterdagavond van 19 tot 22.30 uur. Hier ondervindt u geen hinder van.

Roken, open vuur en barbecueën is op de ScoutingArk en loopsteigers verboden.

Grasveld bij de ScoutingArk

Adres ScoutingArk