Onze accommodaties zijn te huur voor organisaties met een vergelijkbare doelstelling als de onze (denk aan Scoutinggroepen, jeugdverenigingen of basisscholen). Daarnaast is verhuur overdag mogelijk voor bijvoorbeeld een hobbyvereniging. Feesten tot diep in de nacht staan we niet toe.

Om de week draaien we zelf op de zaterdag tot 17:00 uur in een van de blokhutten (zie agenda). Natuurlijk kunt u hierover met ons contact opnemen om te bekijken welke mogelijkheden er gedurende een specifiek weekend zijn. In de maanden juli en augustus zijn de blokhutten de hele week te huur. In de maand juni is de blokhut door de weeks (niet in de weekenden) te huur voor bijvoorbeeld schoolkampen.

Meer informatie over de blokhutten zelf, vindt u onder onderstaande foto's/linkjes.

Nieuwe blokhut - St Jorispad 371 Oude blokhut - St Jorispad 391 Irene blokhut - Waszinkweg 51
Nieuwe blokhut  Oude blokhut   Irene Blokhut

Meer informatie / huurtarieven

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze voorwaarden, de mogelijkheden in en rondom de blokhut(ten) of de huurtarieven of wilt u de blokhut(ten) eerst komen bekijken?
Stuur een e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook welke blokhut(ten) u wilt huren. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.

Beschikbaarheid / agenda

Hieronder kunt u zien of de blokhut(ten) beschikbaar is.

• Nieuwe en oude blokhut: St. Jorispad 37, 6603 AM Wijchen
  • Irene blokhut: Waszinkweg 5, 6603 AD Wijchen
  • Zie ook onze  ScoutingArk.