De ScoutingArk is te huur voor organisaties met een vergelijkbare doelstelling als de onze (denk aan scoutinggroepen, jeugdverenigingen of basisscholen). De ScoutingArk is geschikt voor groepen tot maximaal 30 personen. Ook overnachtingen zijn mogelijk (geen bedden of slaapmatjes aanwezig). Andere verhuurmogelijkheden in overleg.

Reserveren

Wij verhuren de ScoutingArk per dagdeel, avond, hele dag, weekend, midweek of volle week aan organisaties met een vergelijkbare doelstelling als de onze. Voor de voorwaarden, reservering en de huurovereenkomst kunt u contact opnemen met de beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
In de "Verhuur agenda ScoutingArk - Google" kunt u zien of de ScoutingArk nog beschikbaar is op de gewenste datum.

Meer informatie / huurtarieven

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze voorwaarden, de mogelijkheden in en rondom de ScoutingArk of de huurtarieven of wilt u de ScoutingArk eerst komen bekijken?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw gegevens. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over de Scoutingark, grootte van de ruimtes e.d., zie ScoutingArk.

Onze groepen hebben tijdens het verhuur hun normale bijeenkomsten op de ScoutingArk. Dit betekent op de zaterdag van 10 tot 12 uur; van 13.30 tot 16.30 uur en op de zaterdagavond van 19 tot 22.30 uur. Hier ondervindt u weinig last van.

Roken, open vuur en barbecuen is op de ScoutingArk en loopsteigers verboden.

Adres: Loonse Waard 40, 6606 KG Niftrik. Zie de plattegrond.

Grotere kaart weergeven