De bevers zijn de jongste leden bij Scouting St. Franciscus.

De leeftijd ligt tussen de 5 en 7 jaar. Vind je spelen in het bos leuk, dan is de Bevers wat voor jou!
De groep bestaat uit jongens en meisjes. We hebben onze groepsmiddag op de zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur, maar dan om de week.

In deze twee uur doen we verschillende activiteiten, zodat de bevers altijd thuis komen met enthousiaste verhalen.
We spelen in het bos, we knutselen, sprokkelen hout en maken een kampvuur waar we bijvoorbeeld brood of marshmallows op bakken.

We gaan tweemaal per jaar op kamp. De eerste keer is het een weekendkamp in eigen blokhut, om te wennen aan het uitlogeren gaan.
In de zomervakantie gaan we voor het grote werk. We gaan dan drie nachten op zomerkamp naar een andere blokhut in de buurt. De zomerkampen hebben altijd een verrassend thema zoals piratenkamp, zigeunerkamp, uitvinderskamp of cowboys-en-indianenkamp.

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken bij de Bevers. Stuur een berichtje via "lid worden?".

Kijk ook eens op de 'eigen' Facebookpagina van onze Bevers.

De jaarlijkse contributiebedragen vindt u hier.