De Pivo’s zijn een hechte vriendenclub van 10 man waarvan de meeste al vanaf de verkenners bij elkaar zitten. Na de verkenners zijn we in 2000 doorgestroomd naar de explorers waar ook een aantal leden van buitenaf zijn bijgekomen. In de explorertijd zijn we samen met 2 begeleiders naar o.a. Duitsland, Schotland, Zwitserland en Oostenrijk geweest. In 2005 zijn we gestart zonder begeleiders als een nieuwe pivogroep en daarmee zijn we op zomerkamp geweest in Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden, Hongarije, Polen en Portugal. Met het zomerkamp gaan we meestal met onze trekkerstentjes of we slapen in jeugdherbergen. We gaan dan op pad met een huurbusje of zelfs met het vliegtuig naar de verdere bestemmingen. Tijdens het kamp doen we veel activiteiten zoals; bergbeklimmen, abseilen, hiken, raften, canyoning, mountainbiken, surfen, enz.

Op de vrijdagavond van 21:30u tot 23:30u hebben we opkomst, maar meestal doen we 1x in de zoveel tijd een dag plannen om een activiteit te gaan ondernemen zoals bijvoorbeeld: zwemmen, mountainbiken, bowlen, film kijken, klimmen enz. Ongeveer de helft van de pivo’s zijn leiding bij de diverse groepen van St. Franciscus.

De jaarlijkse contributiebedragen vindt u hier.