Bij Scouting St. Franciscus bieden we een actieve en uitdagende vrijetijdsbesteding voor jong en oud! Vanaf vijf jaar is binnen iedere leeftijdsgroep wat te beleven, als jeugdlid of als vrijwilliger.

Jeugdlid worden

Heb jij zin om te zeilen, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Dan is Scouting echt wat voor jou!
Nieuw lid aanmelden: Kijk voor meer informatie onder groepsinformatie en spelaanbod. Wilt u uw zoon of dochter bij één van de groepen eens mee laten kijken of inschrijven, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lidmaatschap opzeggen

Je lidmaatschap opzeggen kun je het beste doen via de leiding van jouw groep.

Vrijwilliger worden

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding of wil je dit graag leren en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun Scoutingavontuur? Dan is Scouting op zoek naar jou!
Ook wanneer je geen tijd hebt om wekelijks groep te draaien, maar wel een bijdrage wil leveren aan deze leuke vereniging, meld je dan aan!