Waar wilt u meer over weten?

Algemene vraag
Heeft u vragen over onze Scoutinggroep, stuur een mail met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Nieuw lid aanmelden
Kijk voor meer informatie onder groepsinformatie en spelaanbod. Wilt u uw zoon of dochter bij één van de groepen eens mee laten kijken of inschrijven, stuur dan een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Lidmaatschap opzeggen
Je lidmaatschap opzeggen kun je het beste doen via de leiding van jouw groep
Heb je hier nog vragen over, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vragen over contributie
De jaarlijkse contributiebedragen vindt u hier. Heeft u vragen over de contributie, stuur een mail met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huren van (een van) onze blokhutten
De meeste vragen over het verhuur van de blokhut worden beantwoord via accommodaties/verhuur in het menu. Daar kunt u ook vinden of de blokhut nog beschikbaar is voor verhuur. Voor overige vragen kunt u contact opnemen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.JLIB_HTML_CLOAKING .
Huren van de ScoutingArk
Meer informatie over het huren van de ScoutingArk leest u via Huren ScoutingArk.

 

Ons postadres: 

Scouting St. Franciscus
Postbus 141
6600 AC Wijchen